Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Euro 2024: Frankrike vs Polen tips og spådommer
#1
Polakkene har en tendens til å være effektive. Hvis du noen gang har hatt en polsk rørlegger eller byggherre rundt huset ditt, Billige Polen fotballdrakter kan du alltid forvente at jobben blir gjort raskt, effektivt og på billig.
Problemet er at polakkene tok sin effektive natur i euro. De var det siste laget som kvalifiserte seg til turneringen og også de første som dro. Det er Usain Bolt -nivået raskt.
Back-to-back nederlag mot Nederland og Østerrike betyr at Michal Probierz ikke vil kunne bruke sin fulle samling av dresser.
Det kan også stave gode nyheter for Frankrike, med polakkene som sannsynligvis ikke vil kaste livs- og dødsnivåer av engasjement i denne inventar.
Franskmennene kan absolutt gjøre med en overbevisende seier for å gjenopprette noe fart. Didier Deschamps 'side startet turneringen med en konservativ 1-0-seier over Østerrike, og de støttet den med et målløst uavgjort mot nederlendere.
En stor to eller tre målseier mot Polen ville gjøre underverker for tillitsnivåer da det franske ser ut til å smi seg mot en annen stor tittel.
Kylian Mbappe er den åpenbare tvilen Fotballdrakt Barn Frankrike, og hvis han inneholder, vil han være i en maske.
Enten den nye Real Madrid-signeringen deltar i kampen eller ikke, forventer vi fortsatt at VM-løperne vil sette på en klinikk.
Antoine Griezmann har scoret 44 mål i 131 opptredener for Les Bleus og var en travel mann i møtet med Nederland.
Vi støtter Atletico Madrid -stjernen for å finne baksiden av nettet og legge til hans fartøys internasjonale mål.
Andre steder er Frankrike til å vinne i handikapmarkedet også fornuftig. Begge lag å score er også verdt å gruble på med tanke på polakkene som ble scoret i de to første kampene.
Teamnyheter
Det er gode nyheter for Frankrike da Kylian Mbappe kan komme tilbake etter å ha brutt nesen under kampen med Østerrike.
Polen har i mellomtiden bekymring for Bartosz Salamon, mens Robert Lewandowski forventes å inneholde.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)