Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nizozemska Euro 2024 dresi Mehmet-Can Aydin se je umaknil
#1
Nizozemska Euro 2024 dresi Mehmet-Can Aydin se je spomnil srečanja s Cristianom Ronaldom v njegovih prvih dneh pri Schalkeju in razkril, da se je "bal vprašati" nekdanjega napadalca Real Madrida za fotografijo pred tekmo Lige prvakov.
Aydin se je mladinskim vrstam Schalkeja pridružil kot 12-letnik leta 2014, ko je bila višja ekipa nemškega kluba redna v Ligi prvakov.
Nemški vezist je prvič okusil evropsko elitno tekmovanje, ko se je moral udeležiti tekme med Schalkejem in Realom, ki je takrat imel Ronalda v svojih knjigah, in spominja se, da je bil navdušen, ko je bil v navzočnosti enega od vseh nogometnih igralcev. -čas veliki .
Članek se nadaljuje spodaj
Urednikov izbor Messi lahko zaostane za počasnim začetkom PSG-ja in bo zaigral proti Real Madridu. "Videli bodo, kdo smo!" - Cancelo, Dias, Bernardo in Ederson se vračajo v rivalstvo Benfica-Sporting z Man Cityjem. Sprememba položaja in klepet z Rangnickom - Kako je Sancho našel svojo formo pri Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Ali bo nekdanji čudežni otrok Man Cityja 'novi Sancho v Dortmundu?'
Kaj je bilo povedano?
Aydin pravi, Nemčija Euro 2024 dresi da sta nekdanji soigralec napadalca Manchester Uniteda pri Blancosih Raul in nekdanji talisman Schalkeja Julian Draxler imela podoben učinek nanj, ko se je prilagajal novemu okolju v Vetlins-Areni.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)