Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Euro 2024: Polen vs Østerrike tips og spådommer – Polakker regner med Robert Lewandow
#1
Belgia drakt Belgia drakt Berlins Olympiastadion vil være kampplassen når Polen og Østerrike kjemper for deres EM-overlevelse denne fredagen (1700 BST).
Til tross for at de ble møtt med tungvektsmotstander, viste både Polen og Østerrike at de er mer enn i stand til å slå et godt slag.
Nederland trengte en sen vinner fra Wout Weghorst – av alle – for å sikre en knepen seier over polakkene. Frankrike stolte i mellomtiden på et selvmål for å få sin slanke suksess mot østerrikerne.
I motsetning til under delingen i 1772, er Polen og Østerrike en jevn kamp – eller i det minste på fotballbanen.
Det er imidlertid en mann som kan gi den sentrale fordelen. Vi snakker selvfølgelig om Robert Lewandowski.
Barcelona-spissen tilfører dette polske laget en måltrussel, en fysisk tilstedeværelse på toppen og den lille ekstra kvaliteten. Lewandowski gir også en fryktfaktor som kommer naturlig med hans 82 mål på 150 landskamper.
Problemet er at vi fortsatt ikke helt vet om forwarden er tilgjengelig eller ikke. Lewandowski pådro seg en skade i Polens siste oppvarmingskamp, og som et resultat gikk han glipp av EM-åpningen med Nederland.
Medier rapporterer at Lewy er klar til å spille mot Østerrike på fredag, men vi vet rett og slett ikke sikkert før lagarkene er inne.
Østerrike har sine egne styrker, hovedsakelig takket være deres presserende stil implementert av tidligere Man Utd-sjef Ralf Rangnick.
Dessuten vil siden ta mye selvtillit fra oppvisningen mot franskmennene.
Ser vi på dette møtet fra et spillperspektiv, støtter vi uavgjort. To jevnbyrdige lag som spiller i kamp med store innsatser – uavgjort 1-1 er vår anbefaling.
Hvis Lewandowski spiller, rygg polakken for å komme på mållisten, selv om han kommer inn fra benken.
Lagnyheter
Det største spørsmålstegnet på polsk side gjelder toppspissen Lewandowski. Barcelona-mannen forventes å spille, det samme er Karol Swiderski.
Østerrike har ingen nye skadebekymringer etter den franske kampen, Østerrike drakt og Rangnick har en sterk side til rådighet.
Nøkkelstatistikk
– Polen har tapt en av sine ni siste landskamper
– Østerrike har tapt en av sine åtte siste landskamper
– To av de tre siste møtene endte uavgjort
– De to siste møtene har kun produsert ett mål
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)